Bun venit! Intra Inregistreaza-te

cautare avansata

Forum deschis

Forum deschis
14 octombrie, 2008 01:56
Lucram de mai multe zile la acest forum cu dorinta limpede de a avea si noi o comunitate online si un cadru de discutii despre Ramana si invatatura sa. Ramana nu este cunoscut in Romania, in orice caz nu cit ar fi trebuie sa fie. Nu exista oameni preocupati de adevarata spiritualitate? De cautarea adevarului si a esentei (sinelui)? Se pare ca nu prea. Totusi, am speranta ca se vor gasi unii, care au un ceva launtric care ii stirneste sa (se) caute si nu stiu de unde sa inceapa. Aici, pe acest forum, in aceasta comunitate, pot afla un inceput. Iata de ce am construit acest forum si mai ales pentru cine.

Forumul va fi moderat. Cineva zicea undeva ca este adeptul cuvintului liber. Eu personal nu sint! In domeniul spiritului nu exista democatie a exprimarii. Aici nu votam si nu sondam opinii despre staruri TV. Aici nu discutam despre maruntisurile care fac placerea milioanelor de oameni care nu au nimic altceva pe lume decit celularele, plasmele, masinile "bengoase" si alte "jucarioare" fara consistenta. Aici ne ocupam de calea spirituala, si nu orice cale - de cercetarea de sine, atma vichara.

Ramana este farul care ne orienteaza si de aceea apelam mereu la el, la scrierile despre el, la spusele lui, la povestile despre cum facea si ce facea. Toate astea vor fi aici, in acest forum, daca vor exista urechi de auzit.
Regretam dar nu poti replica la acest subiect pentru ca este inchis.